Autobahn till lönsam trading Tobbe Rosén

Autobahn till lönsam trading anses vara tradingbibeln och jag är villig att hålla med.  Tobbe Rosén var en framgångsrik entreprenör i motorbranschen men bytte karriär 2007 och lever på handla med aktier. Han har skrivit fem böcker och hållit uppskattade föreläsningar och kurser. Han är en av talarna på Tradingexpo i Göteborg i april. Du kan även följa Tobbe då han ger teknisk analys på aktier på Youtubekanalen Playdirekt.

Det viktigast för att lyckas med trading är psykologi det viktigaste. Boken tar upp hur viktigt det är med att ha fasta regler. Då Tobbe startade med trading var de sju stycken och nu är det bara Tobbe som fortfarande håller på med trading.

 

Boken tar upp tre strategier för relativt kortsiktig handel. WT1.1 som är en vidareutveckling av Winning Trading – All in – Any Out och iTrend (tidigare WT2.1). Du är inte vinnare varje dag på börsen. Det finns tips om exitstrategier också.

Autobahn till Lönsam Trading av Tobbe Rosén

 

Jag har inte fått ersättning från någon men inlägget innehåller textlänkar till Adlibris.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.