Läs tidningar gratis på biblioteket

Mitt spartips idag är att man kan läsa tidningar gratis på biblioteken i Sverige. Helsingborgs Stadsbibliotek har de flesta tidskrifter, veckotidningar och dagstidningar för gratisläsning. Jag passade på att fika under tiden jag läste Amelia från 2017.

Jag hittade en artikel i Amelia på temat ”Amelia testar mobilfritt liv”. De hänvisar till de två böcker i ämnet som jag bloggat om Uppkopplad urkopplad avkopplad av Jimmy Mogrip  och  Hur du gör slut med mobilen.

Tyvärr hade den artikel som jag tänkt läsa om trading i Dagens Industri kommit bort. Artikeln kom upp som ett sponsrat inlägg på Facebook. Tyvärr kunde man inte läsa hela artikeln om man inte loggade in och är prenumerant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.