månadsarkiv: juni 2017

Intressetest Arbetsförmedlingen sammanfattning.

Jag har loggat in på ”intressetest  Arbetsförmedlingen”. Inloggad på hemsidan och fyllt i och sparattesten. Loggar du in kan spara testen. Det har blivit lite olika inriktningar beroende på vilka frågor som ingått i de olika stegen. De tre saker som hela tiden varit i topp och det är ”Ge råd och stöd”, ”Köpa sälja och marknadsföra” och miljö och hälsoskydd men i olika ordningsföljd.

Då jag sedan klickade in på ”Ge råd och stöd” så hamnade socionom överst. Tyvärr är jag nog för gammal att utbilda mig till socionom. Dock finns kundtjänst med som alternativ ett yrke som också studievägledaren på Manpower var inne på.

Vill du också göra testet så surfa in på

Intressetest Arbetsförmedlingen

 

 

Skräpmail om anställningsintervju från Casumo

Jag fick skräpmailet nedan från Casumo  i min mobil. I mobilen så detta mail mer proffsigt ut än gör när jag gick in på datorn och gjorde ett skärmklipp av mailet. Tittar man efter nogare så får man upp ”Anställningsintervju” som avsändare. Casumo är egentligen ett internet casino. Själv är jag arbetssökande men jag tycker att man spar mest pengar och tid genom att skicka detta skräpmail till papperskorgen.