Sparboken av Fru Efficient Badass

Jag har försökt googla på vem som döljer sig bakom aliaset Fru Efficient Badass som skrivit Sparboken men hittar inget namn. Hur som helst så har hon lämnat storstaden och flyttat med familjen upp till sommastugan i jämtland. Hon rekommenderar resfria år för att få bättre fart på sitt sparande. Istället för charter kan man göra fler och kortare utflyket med tåg.

Precis som Sandra Bourbon (Framtidsfeministen) så rekommenderat hon några få vardagslyx för att inte sparandet ska bli för tråkigt. De verkar båda ha en enkel måltid med rödvin tillsammans med goda vänner som vardagslyx.

Både Fru Efficient Badass och Sandra rekommenderar fonder stället för aktier. Vill du gå all in i dit sparande är denna boken perfekt för den som kanske vill skapa FIRE

 

Sparboken : en konkret guide till ekonomiskt oberoende

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.