Elsa Gunnarsson CV

Elsa Gunnarsson

Rya Ängaväg 67

255 92 HELSINGBORG

0704457362
elsagunnarsson@hotmail.com
htt://www.elsagunnarsson.se/

MÅL

Att jobba i en teamorienterad miljö och att omge mig med kreativa, ambitiösa personer som brinner för det de gör, inspirerar mig.

UTBILDNING

KY Eslöv
2007-2009
Fastighetsskötare/Bovärd distans

I utbildningen ingick teoretiska ämnen som juridik, organisationsteori, kommunikationsteknik, retorik, kvalitetsarbete, miljö, alkohol och droger. De praktiska ämnena var ritningsläsning, elkunskap, styr och reglerteknik, VS-kunskap, ekonomi och administration. Jag har inte gjort praktiken då jag hade anställning under tiden som jag studerade.

Vuxenutbildningen Kärnan Helsingborg
2004-06-04

Läste på kvällskurs in svenska A+B, engelska A+B, matematik A företagsekonomi A+B och datakunskap. På distans läste jag samhällskunskap A+B och historia A.

Ängelholms Gymnasieskola
1978-06-06
2-årig Konsumtionslinje
En linje som på den tiden hade studentbehörighet
ARBETSLIVSERFARENHET

Väktare Avarn
881231 – 170403
Jag har arbetat som både ronderande och stationär väktare. Stationär väktare sitter i en vakt eller reception. Stationär väktaren kontrollerar så att inga obehöriga kommer in på området. I arbetsuppgifterna ingår att man svarar på mail och vidarekopplar telefonsamtal. Det förekommer även att man sköter bokningar. Då jag arbetade som ronderande väktare åkte jag ut till kunden där jag kontrollerade att allt var låst, släckt, ingen obehörig på plats samt kontrollerade larm. Jag har även kört på larm och haft kunder som har fastighetsjour.

Järnvägsexpeditör SJ Städ
880405 – 910401

Vårdbiträde Hemtjänst Helsingborgs Kommun
860625-880331

KVALIFIKATIONER
Datakunskaper
Skapa Webinar internet kurs skapad Anna Åberg

Microsoft office,

Bloggat på http://semmester.se/ http://www.e-uutveckling.se/

Körkort B samt tillgång till bil

Engelskt språk café Drottninghög 2013-2014
Jag ställde upp ideellt en gång i veckan till Drottninghögs bibliotek där jag ledde engelskt språkcafe. Under tiden vi drack kaffe pratade vi om olika ämnen. Eftersom det kom olika deltagare så kunde vi ibland hjälpa studerande med engelska språket. Det diskuterades om hur det var att bo i olika länder, hur man arrangerade bröllop i olika kulturer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.