Rekryteringsskräpmail

Något som är väldigt irrierande då man söker jobb är dessa rekryteringsskräpmail. Jag har inte klickat på någon länk och jag rekommenderar inte att ni klickar på länkarna i mailet. Visst vore det kul att tjäna 50000 kronor i veckan.  Jag gillar också flexibla arbetstider och att jobba på hemma kontor. Ofta då det är för bra för att vara sant så är det också. Mailet jag har klistrat in är bara ett av många exempel på skräpmail som jag får med rubriken ”Rekrytering”. Dessa mail hör hemma i papperskorgen. De spiller bara ens tid då det finns seriösa rekryteringsföretag som Manpower, Poolia och Proffice.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.