Så lärde jag mig att älska min kropp Linda-Marie NIlsson

Detta inlägg om Linda-Marie Nilsson kom till då jag läste denna fina text som hon skrev om sin mormors död på sin mors sida på Facebook.

Pratade med min syster i telefonen. Hon hade kommenterat inlägget vilket jag inte vågat för jag hade inte fina ord nog. Min syster berättade då att Linda Marie gjort journalistkarriär i Stockholm.

Senare på kvällen satte mig senare på på kvällen och tittade på de avsnitt av Trolljägarna som jag missat på Via Free.  Där var Linda Marie med då hon fått otrevliga kommentarer och det inlägg hon reagerat mest på kom från en lärare.

Jag började googla på Linda Maries namn.  Då visste jag inte hur mycket hon gjort i den litterära världen. Hon finns redan med i Wikipedia trots att hon är 27 år ung.

Det jag gillar då jag läser om Linda Marie är att man ska stå upp och älska sin kropp. Hon har skrivit en bok om ämnet.

 

 

Jag har inte fått någon ersättning för att blogga om Linda Marie men detta inlägg innehåller annonslänkar till Adlibris.

Linda Marie har blogg men hon verkar inte uppdatera så ofta.

Däremot är hon mera aktiv på Youtube där hon har över 23000 följare. Nu är jag en av dem.

Linda Marie på Youtube

Nu har jag insett att hon är en riktig influenser med över 53000 följar på Instagram.

Linda-Marie lade ut en bild på sig själv i bikini på Facebook. Bilden fick över 80 000 gilla-markeringar. Det blev även en del tidningsartiklar och resulterade i  en bok. Hennes debutbok ”Så lär du dig älska din kropp”. Hon är precis som Stina Wollter kroppsaktivist. Hennes Hashtag är #allastorlekarärvackra. Jag har aldrig träffat Linda-Marie men det är en tjej som jag beundrar

Hennes  bok finns både som ebok, inbunden och pocket för den som vill lyssna så finns den även som ljudbok om ni klickar på

Linda-Marie Nilsson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.