Odla

Detta inlägg innehåller annonslänkar till odla.nu.

Odla har ett brett utbud av fröer, växter, grönsaksplantor, buskar och träd. De har produkter som passar både nybörjare och mer erfarna odlare och trädgårdsmästare! Företaget startades 1998 i Sösdala så de har lång erfarenhet av e-handel.

Jag surfade till deras sida och klickade på inspiration. Tänkte att sidan inte fungerade. Skrollar du ner så får du massor av inspiration till både uterum, balkonger, trädgård, växthus och till inomhusmiljön.

De har även ett miljövänliga tips som att så i leveranskartongen för pelargoner. Andra miljövänliga tips är att så i toapappersrullar, äggkartonger eller varför inte göra egna krukor utav tidningspapper.

"Root trainers" av toa- och hushållsrullar och tidningspapper Foto: Bernt Svensson

Själv brukar jag så tomater och paprika i juicekartonger innan jag planterar ut dem i trädgården. Lycka till med ert odlande.

odla.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.