Rekryteringsträff Arena Personal

 

Igår var jag på vad Arbetsförmedlingen skulle kalla rekryteringsträff och Arena Personal kallar dropp-in intervju. De sökte personal till kommande uppdrag inom lager och logistik.

Jag var ute i god tid en kvart innan men det fanns redan ett 20-tal kandidater före mig. Vi fick lämna våra namn. Sedan blev vi uppropade i den turordningen vi kom. Vi blev bjudna på kaffe medan vi väntade.

En del rekryteringsföretag verkar mest söka studenter men Arena Personal verkar även anställa äldre. Gick på rekryteringsträffen för att visa att man kan vara alert trotts att man är äldre och självklart vill jag ha jobb.

Mitt namn blev uppropat och jag fick träffa Sanna. Sanna ställde en del frågor som jag försökte svara på efter bästa förmåga. Jag missade att man skulle ha ansökningshandlingar med mig. då jag tänkte att de har ju laddat upp mitt CV på deras hemsida,  Sanna bad mig skicka in CV så det verkar som att de inte är helt ointresserade.

De var proffsiga. Det gick snabbt jag satt i bilen på vägen hem innan första timman hade gått. 

Arena Personal

På Arbetsförmedlingens hemsida kan du läsa hur du förbereder dig för en rekryteringsträff. Jag ska läsa igenom den innan jag går på nästa rekryteringsträff. Du kan också se ifall det finns någon rekryteringsträff där du bor. 

Arbetsförmedlinges Rekryteringsträffar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.