Spara med glädje av Karin Sjöblom

Karin Sjöblom som skrivit boken ”Spara med glädje” lyssnde jag på då Aktiespararna i Helsingborg inbjudit henne till ett arrangemang på hotell Marina Plaza. Det var en pigg dam över de 80 som hade kolll på aktier. Hon berättade att hon fött sina barn under tiden hon bodde i Helsingborg. Karin är född i Umeå trakten och bor numera i Växjö. Nu var det ju boken jag skulle skriva om.

Detta linlägg innehåller affiliatelänkar till Adlibris.

Det märks att Karin varit lärare. Hon skriver kort, koncist och lättfattligt om de olika ämnena inom sparområdet. Det är den mest lättlästa boken om ekonomi som jag läst. Inte mycket konstiga facktermer som många män svänger sig med.

 

Spara med glädje! : ett framgångsrecept

Förutom att hon skriver böcker så är det hon som står bakom Akiteinvests hållbarhetsprofil på Instagram. Hon åker även runt och har förläsningar om aktier. Pengarna som hon för in för sina föreläsningar går till läkare utan gränser. Hon har utsetts till årets sparprofil av tidningen Affärsvärlden.

Vill du bli pigg och allert som gammal. Gör som Aktiestinsen Lennart Israelsson och Karin Sjöblom ägna dig åt aktier så finns det riska att chanserna ökar.  Lycka till med läsandet.

Spara med glädje! : ett framgångsrecept av Karin Sjöblom

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.