Nå ut med Facebook – Nina Jansdotter

Jag har länge följt Nina Jansdotter på Facebook och nu har hon gett ut en tredje bok ”Nå ut på Facebook – Lär dig använda sociala medier för att stärka ditt varumärke. Kanske är jag en av de följare hon haft längst. Jag var till och med med då hon skickade nyhetbrev. Det är nog över 20 år sedan. Jag är nog vad hon i boken kallar u-båt. Jag gör sällar kommentarer. Har bara någon gång medverkat i hennes IRL arrangemang men jag har nog läst alla hennes böcker.

 

De tidigare böckerna om Facebook har vänt sig till privatpersoner. Denna bok vänder sig mera till företagare men du kan även läsa boken som privatperson.

Hon börjar med att förklara att inte allt man publicerar i börjaninte  blir perfekt. Det är viktigare att komma igång med Facebook. Jag har aldrig sett Nina annonsera på Facebook utan hon startade tidigt med att skapa grupper och nätverk.

Nina Jansdotter har varit utsatt för internet troll. Det är personer som skriver illasinnade texter och bilder på andras sidor. Hon beskriver hur hon hanterat problematiken och att inte skriva något i affekt. Det tar även tid och kraft att ta bort alla dessa inlägg. Hon tar även upp hur man hanterar meningsskiljaktigheter och kritik.

Förutom att skriva böcker driver hon Nätverkspodden tillsammans med Marie Hagberg.

Glöm ej ha en dialog med dina följare.

Nå ut med Facebook
Nina Jansdotter

Detta inlägg innehåller annonslänkar från Adlibris.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.