Beslutsfällan genomskåda psykologin som styr dina val

Detta inlägg om boken Beslutsfällan innehåller annonslänkar till Adlibris.

Författare till boken är Arvid Jansson (civilingenjör) och Niklas Lange (psykolog och entreprenör). De delar krafterna som styr våra beslut som beslutsfällor. De är sex stycken uppmärksamhets, mönster, förlust, grupptryck, fördoms och begränsningsfällan. De styrker sin teser med universitetsundersökningar.

Beslutsfällan

Dagligvaruhandeln har en del att lär utav e-handeln som behärskar fällorna till att styra oss till köp. Klarna beskriv som ett praktexempel och de är ju bolaget löser många e-handlares betalningslösningar. Det gäller ju att besökaren slipper motstånd.

Låt dig inte luras nästa gång du klickar på köp, om du nu kan eller fastnar du för frestelser.

Beslutsfällan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.